hits

Det å leve med smerte helvette...

Mens Jeg skriver  dette har jeg tatt puta under rumpa, smertene er så svære at det gjør vondt å faktisk sitte. 

 

Da var syklusen komt, menstrasjonen, røde djevelen, kall det hva faen du vil. Men Jeg kaller det den røde djevelen, for meg... er det akkurat det det er! Jeg får sterkere å mektigere smerter måned for måned. Jeg har akkurat tatt en ny dose med Smertestillende, og når jeg har røde djevelen på besøk så snakker vi høydose. det tar 50-70 % av smertene mine. resten må Jeg bare vri meg med. Jeg har nå syke smerter i rumpa,halebein,rundt korsrygg mens jeg samtidig har muskelkramper i magen og stikkende "kniver" i bekkenet.  Når Jeg har Mensen så får blir musklaturen rundt rumpa og korsryggen øm,vond og støl. Hvorfor har jeg ikke funnet svar på enda. Men det gjør vondt å sitte,gå,bevegelse generelt, eneste som hjelper noe er å ligge i fosterstilling så det er det jeg gjør for det meste disse dagene her.  Jeg blir oppblåst som en hvalross, Jeg griner fordi jeg har så sterke magekramper og smerter rundt rumpa og korsrygg, mens jeg iler meg av smerten jeg har i beina og under føttene mine. (det kaller vi nervesmerter).  Det er som å få kniver inn i muskelkrampe som jeg har nevnt i tidligere innlegg her. Det er så uutholdelig. At noe så forferdelig kan ramme noen. Jeg skalv tidligere i dag, rett å slett noe  som kan skje når jeg får så mektige å kraftfulle smerter som i dag, det tar på psyken og ikke bare kroppen når kroppen blir "angrepet" av så sterke smerter. 

 

Så er det jo Jul.... Jeg skal reise tirsdag til Tønsberg for å endelig få operere.... Og håper virkelig IKKE      at Operasjonen min blir utsatt igjen for det klarer jeg virkelig ikke. Jeg orker ikke mer av dette, det har godt får langt. Men Ja Jul, hadde planer i går og i dag men nå blir alt jeg skulle ha gjort utsatt. 

Så ser man alle familiene og par som er så lykkelige, Jeg blir så jævla misunnelig!! 

For Jeg tenker å grubler mye, Jeg ønsker jo også det. å ha og få masse kjærlighet, å elske noen å bli elsket dobbelt så mye tilbake. Men så Tenker Jeg hvem kan elske en så syk person som meg? Som konstant sliter med smerter, har minimalt med energi og orker veldig lite? hvem er det som vil ha et liv med en slik person? Ja jeg blir nok mye bedre å nesten smertefri etter operasjonen. MEN  disse smertene kan faktisk komme tilbake en uhyggelig dag. 

Er det virkelig et menneske på jorden som kommer til å gå gjennom dette med meg...? Av egen vilje?   Jeg vet mange velger bort ekte kjærlighet til fordel for friske og suksessfulle mennesker. Fordi ja Mennesker er Egoistiske. Jeg bryr meg lite om hva andre tenker om meg. Men nå lurer Jeg faktisk på hva Menn som er tiltrekket av meg syns om at jeg er kronisk syk. Jeg tror ikke at de ser på meg som potensialt kone- material. 

 

- Har du noe å tilføye så kommenter gjerne! 

 

God natt..

 - Helene

 

 

2 kommentarer

Laine

08.12.2017 kl.08:42

Så leit å lese at du sliter med så sterke smerter:-( håper virkelig du får operasjonen og at livet blir bedre etterpå:-)

Slitet selv med kroniske smerter og ja, jeg har en som elsker meg. At han orker å holde ut med meg er en helt annen sak, men vi er nå i det 8 året vårt og forhåpentligvis skal det komme mange flere:-)

Så hold ut du og husk at det ikke er sykdom eller smerter som definerer deg som menneske<3

Helene

08.12.2017 kl.09:51

Laine: Så gøy å høre! :)

Tusen takk for det <3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

28, Stavanger

Dame på 28 år som blogger og lever med kronisk sykdom. - Endometriose

Kategorier

Arkiv